torsdag den 3. maj 2012

Opskrift på Eksotisk Karry Kyllinge Ret

















Eksotisk Karry Kyllinge Ret

1 pk Kyllinge fileter (optøede)
2 peberfrugter
1 stk porre
1 stk lille dåse majs
1 stk frisk broccoli,  (frosne kan også bruges)
1 dåse fersken

Sauce:
1 stk te-ske karry
1 dåse mango chutney (Sweet)
1 te-ske Sambal Oelek
3 dl madlavnings fløde 13 %
3 dl fløde 40%
Lidt af hvidløg Salt krydderi

Tilbehør: 

Ris, Peanuts, Rosiner, Flutes..

Steg kyllinge fileterne i en pande med lav varme i olje.
Mens kyllinge fileterne bliver stekt på panden, laver du saucen i en gryde...

Saucen :

Lidt olje, samen med karry brases i en gryde, siden skærer du porrerne, peberfrugterne og kommer dem i gryden og braser dem sammen med karryen...efter det kommer du fløden, mango chutney, sambal Oelek i gryden og koger op...til saucen bliver lidt tyk...efter det kommer du majs, broccoli, og fersken (skåret i strimler uden saften) i, og lader det koge nogle minutter og smager til med hvidløg...

Når du er færdig med sacuen lægger du kyllinge fileerne i et ovnfast fad, hælder saucen over dem og ind i en varm ovn, i cirka 20 minutter på 175 grader...det gør ikke noget om kyllinge fileterne ikke er helt stekte på panden inden...de bliver færdig stekt i saucen i ovnen....Man kan være uheldig at det sker, at kyllingen har fået for meget og bliver tør...derfor vigtigt at stege kyllingen på lav varme i panden

Jeg plejer at have Ris, Peanuts, Rosiner og flutes som tilbehør til retten...
-Peanuts og Rosiner drysser du over retten, da den er kommet på tallerken :)

Denne ret er meget populær hjemme hos os, håber også at i får glæde af den :)

Bon Appetit...
Elsa Bech

Ingen kommentarer:

Send en kommentar